2352042555 ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, Κατερίνη hotelpadazis@yahoo.gr
hero image

 

Hotel Πανταζή
Κατερίνη


 

Κοντινές Παραλίες

Στην περιοχή βρίσκεται μια από τις μεγαλύτερες ακτές της χώρας κάτω από τη σκιά του Ολύμπου. Οι νότιες ακτές του νομού είναι απέραντες, αμμουδερές, πλήρως οργανωμένες και τα νερά κρυστάλλινα και καταγάλανα.

Σε κοντινή απόσταση από τα δωμάτια βρίσκεται η παραλία του Παντελεήμονα και σε μικρές αποστάσεις με το αυτοκίνητο έχετε εύκολη πρόσβαση στις διπλανές παραλίες.

 

ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ
Οι σπάνιου φυσικού κάλλους παραλίες του συνδυάζουν αρμονικά άμμο και βότσαλα και διαθέτουν επιλογές για κάθε τύπο ταξιδιώτη, από φιλήσυχους οικογενειάρχες μέχρι… party animals. Από τον οικισμό μπορείτε να επιχειρήσετε να… πετάξετε με αλεξίπτωτο πλαγιάς, ενώ στο κάστρο της περιοχής μπορείτε να απολαύσετε παραστάσεις και συναυλίες που διοργανώνονται στο πλαίσιο του καλοκαιρινού Φεστιβάλ Ολύμπου.

ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ
Ψιλό βότσαλο, ρηχά κρυστάλλινα νερά, υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχειακές μονάδες και χαριτωμένα μαγαζάκια στα τουριστικά παραθαλάσσια δρομάκια συναντάμε στην Λεπτοκαρυά, ενώ πολύ κοντά βρίσκονται τα Αρχαία Λείβηθρα, μέρος όπου ο μύθος λέει πως θάφτηκε ο Ορφέας.

 

ΛΙΤΟΧΩΡΟ
Οι απομονωμένες βοτσαλωτές παραλίες του Βαρικού συνδυάζουν την απόλυτη ηρεμία με την επίσκεψη στο Αρχαίο Δίον, την ιερή πόλη των Μακεδόνων. Στην Γρίτσα και στην Πλάκα θα βρείτε τα πιο «περιζήτητα» clubs της Πιερίας, που συχνά φιλοξενούν DJs διεθνούς φήμης για clubbing μέχρι το πρωί, οπότε και μπορείτε να απολαύσετε τα χρώματα της ανατολής του ήλιου πάνω στην θάλασσα. Το χωριό του Λιτόχωρου, λίγα χιλιόμετρα μακριά, αποτελεί ιδανική περίπτωση συνδυασμού βουνίσιων διακοπών στο ψηλότερο βουνό της χώρας, και θαλασσινής «μυρωδιάς». 

ΣΚΟΤΙΝΑ
Οι αμμουδιές της Σκοτίνας συνοδεύονται από παραδοσιακές βόλτες στον παραδοσιακό οικισμό της Άνω Σκοτίνας, όπου βρίσκονται παρατεταγμένα πετρόχτιστα σπίτια του 17ου αιώνα και σημαντικοί ναοί. Η περιοχή προσφέρεται για φυσιολατρικές «επιδρομές» πεζοπορίας και mountain biking, ενώ κάθε καλοκαίρι φιλοξενεί στο πρώην camping του ΕΟΤ Νεανικό και Βαλκανικό Φεστιβάλ με πολλή μουσική και άφθονη καλοκαιρινή διάθεση.

 

Οδηγίες για τον Covid-19